30 Kasım 2011 Çarşamba

TÜBİTAK Yayınlarını Severek Okuyoruz

Kızıma her akşam yatmadan önce kitap okurum. Fakat eylül ayında anaokulunu değiştirip de başka bir okula geçtiğinde durum değişti.  “Anne ben artık büyük okula gidiyorum, her akşam derslerimi çalışmam lazım” deyip, elinde en az 7-8 kitapla yatağının üzerine oturuyor. İşte bu kitaplardan en az 2-3 tanesi TÜBİTAK yayınlarına ait. Favori kitapları 1001 Hayvanı Bulun, Denizdeki 1001 Şeyi Bulun, 1001 Minik Hayvanı Bulun.  Birkaç ay önce Meraklı Minik Dergisini de almaya başladık.  Hepsini büyük bir zevkle inceliyor  ve derslerini çalışıyor!!!
Kızımın kitaplığında çok sayıda TÜBİTAK yayını var. Hepsini de severek okuyor ve inceliyoruz. Ben küçükken böyle kitaplar yoktu. Şimdi ki çocuklar çok şanslı. İnanın kızıma kitap okurken en az ben de onun kadar zevk alıyorum.
TÜBİTAK kitaplarına aşağıdaki adresten ulaşıp, inceleyebilir hatta sipariş bile verebilirsiniz.

TÜBİTAK'ın Son Çıkan Kitapları

TÜBİTAK'ın en son çıkan kitapları.

Son çıkan kitaplar hakkında daha detaylı liste için:


adresini ziyaret edebilirsiniz.

Barbie'nin Pembe Dünyası Boyner Mağazalarında

Kız çocuklarının en yakın arkadaşı Barbie'nin yeni sezon koleksiyonu Boyner Mağazaları'nda! Boyner'in Barbie Koleksiyonu'nda renkli ve pırıltılı tişörtler, birbirinden şık etek ve elbiseler gibi birçok alternatif bulunuyor.

Kitabın Yeni Adresi

Kitap kurtlarının dikkatine!

http://www.okuoku.com/ 'da kitaplar diğer sitelere göre çok daha indirimli.

Tavsiye ederim...

UNICEF'in Yepyeni Koleksiyonu Internet Mağazasında...

Yeni yılda sevdiklerinizle birlikte ihtiyacı olan hiç tanımadığınız çocukları da mutlu etmek istiyorsanız, UNICEF koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız.
Kataloglarında ve internet sitesinde her zevke, her ihtiyaca uygun kart bulacak; ayrıca çeşit çeşit ajandalar, güzel mumlar, kırtasiye ürünleri, oyuncaklar, büyükler ve çocuklar için çok kullanışlı giyim eşyaları göreceksiniz.

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...