30 Kasım 2011 Çarşamba

Barbie'nin Pembe Dünyası Boyner Mağazalarında

Kız çocuklarının en yakın arkadaşı Barbie'nin yeni sezon koleksiyonu Boyner Mağazaları'nda! Boyner'in Barbie Koleksiyonu'nda renkli ve pırıltılı tişörtler, birbirinden şık etek ve elbiseler gibi birçok alternatif bulunuyor.
Kız çocuklarının bahar gardrobunun gözdesi olacak Barbie Koleksiyonu'nun sürprizi ise zarif prenses elbiseleri.
Barbie'nin Türkiye'de hazır giyim lisansının sahibi olan Boyner, 5 sezondur hazırladığı Barbie koleksiyonları ile kız çocuklarını mutlu ediyor. 3 – 10 yaş arası kız çocukları için birbirinden şık alternatiflerin bulunduğu koleksiyondaki ürünler, küçük hanımların gardrobunun en özel parçaları oluyor.
Barbie'nin 2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nda pembe, kırmızı, mor, fuşya gibi renkler yine başrolde yer alıyor. Barbie'nin renkli ve zarif tasarımları, şık gri ve lacivertlerle de bütünleşiyor.
Koleksiyonda Barbie'nin pırıltılı, renkli ve süslü baskılarıyla dikkat çeken t-shirt ve bluzlar, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Kışlık şık ve rahat etek ve pantolonlar, Barbie'nin pırıltılı detaylarıyla şıklaşan elbiseler bulunuyor.
Barbie'nin vazgeçilmezi olan pırıltılar koleksiyona ışıltı katıyor. Fırfırlar, fiyonk detayları ve boncuklar yine pek çok ürünü süslüyor. Yılların yaşlanmayan moda ikonu Barbie bu sezon çok moda olan baskı ve desenleri çok seviyor; etek ve elbiselerde sezonun favori desenleri görülüyor.
Küçük hanımlar kış prensesleri oluyor
Barbie'nin en büyük sürprizi ise, tüm kız çocuklarının vazgeçilmezi olan prenses elbiseleri! Pembe, beyaz ve mor renklerde kabarık etekleri, payet ve çiçek detayları ile küçük kızlar bu elbiseleri giydiklerinde kendilerini prenses gibi hissedecek.

On-line alışveriş için: http://beta.boyner.com.tr/

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...