30 Kasım 2011 Çarşamba

UNICEF'in Yepyeni Koleksiyonu Internet Mağazasında...

Yeni yılda sevdiklerinizle birlikte ihtiyacı olan hiç tanımadığınız çocukları da mutlu etmek istiyorsanız, UNICEF koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız.
Kataloglarında ve internet sitesinde her zevke, her ihtiyaca uygun kart bulacak; ayrıca çeşit çeşit ajandalar, güzel mumlar, kırtasiye ürünleri, oyuncaklar, büyükler ve çocuklar için çok kullanışlı giyim eşyaları göreceksiniz.
UNICEF, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından çocuk haklarının korunması adına tanıtım ve savunu çalışmaları yapmak, çocukların temel gereksinimlerinin karşılanmasına yardımcı olmak ve çocukların potansiyellerini eksiksiz biçimde gerçekleştirmek için fırsatlar yaratmak üzere görevlendirilmiş bir kuruluştur.
UNICEF’in iyi niyet elçisi Müjdat Gezen tanıtım filminde “her gün onlarca e-posta atıyoruz, cep telefonu ile mesajlar gönderiyoruz, gelin bugün değişik bir şey yapalım, bir UNICEF kartı gönderelim” diyor. İşte şimdi hem çocuklara yardım etmek, hem de gündelik hayatın uçuculuğuna internet veya cep telefonuyla yenik düşmemek için bir kart yazmanın tam zamanı!
Telefon, faks, posta, e-posta yolu ile UNICEF’e  ulaşabilir, ya da UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin http://www.unicefturk.org/ adresindeki internet satış mağazasına girebilirsiniz. UNICEF ürünlerini ayrıca size yakın kitapevi, kırtasiye ve seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.
Çocuklar adına teşekkürler...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...