1 Aralık 2011 Perşembe

Fresh'n Soft Terleme Sorunu Olanlar İçin Yeni Bir Ürün Geliştirmiş


Fresh’n Soft, terleme sorunu olanlara pratik bir çözüm getirerek hem sağlıklı hem de pratik kullanımıyla yeni bir ürün geliştirmiş.

“Fresh&Dry Ter Emici Yapraklar”

Bu dertten muzdarip olanlar için geçici de olsa bir çözüm olabilir.

Açıklamasında şöyle yazıyor:

Fresh&Dry ter emici yapraklar kol altı ve kıyafet arasında yumuşak ve konforlu bir bariyer oluşturarak, taze ve temiz bir gün geçirmeyi sağlar. Kıyafetinizin kol altına temas eden iç kısmına yapıştırılarak kullanılır. Ter emici yapraklar içerisindeki süper emici tanecikler teri emer, kol altında terden dolayı oluşan ıslaklığı, kötü kokuyu ve kıyafette oluşan ter lekelerini engeller. İnce yapısı sayesinde hissedilmez, vücut yapısına uygun anatomik şekle sahiptir. Günlük tazelik ve temizlik sunar. Kol altınızda terden dolayı oluşan ıslaklık hissini, ıslak görüntüyü ve ter kokusunu engeller. Islaklık hissi olmadığından kişi kendini daha rahat ve temiz hisseder aynı zamanda kişi sosyal ortamda daha rahat hareket eder.

Fresh&Dry kıyafetlerinizdeki lekeleri engelleyerek, kıyafetinizin ömrünün uzamasına da yardımcı olur. Bir pakette 14 adet ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin her bir çifti özel koruyucu poşet içinde olmak üzere bir paket toplam 7 çift (haftalık) ürün içermektedir. 2’li poşetleri sayesinde taşımada kolaylık sağlar. Seyahate giderken, işe giderken çantada hijyenik bir şekilde taşınabilir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...