14 Mart 2012 Çarşamba

Mutfak Sanatları Akademisi'nde Yemek Pişirmeyi Öğrenmek İster misiniz?

Mutfak Sanatları Akademisi’nde Mart ayında Kekler ve Pastalar, Uzakdoğu Mutfağı ve Balıklar ile ilgili yeni tarifler öğrenebilirsiniz…. 


MSA - Kekler ve Pastalar
Tatlısız olmaz biliyoruz. Hep aynı kek ve pastaları da istemiyoruz. Bunun için araştırıyor ve nefis tariflerle her defasında farklı lezzetleri bir araya getiriyoruz. Üstelik sonuçları kusursuz, ev halkı da pek mutlu...

Geceyarısı (midnight) kek
Kadife (velvet) kek
Napolyon Pasta
Saint Honore

20 Mart 2012 10:00


MSA - Uzakdoğu Mutfağı
Mutfak severlerin yoğun talepleri üzerine MSA’dan Uzakdoğu’ya uzanıyoruz. Baharatları, kendine has ürünleri ve farklı pişirme yöntemleri ile Uzakdoğu Mutfağı’nı MSA’da yaşıyoruz.
Hafif acılı karides salatası, avokado, taze baharatlar ve susam vinaigrette ile
Portakal soslu ve tavuklu yasemin pilavı
Pane bonfile, soya emülsiyon sos ve Frenk soğanlı patates püresi
Tempura muz, kaymaklı dondurma ile

21 Mart 2012 19:00


MSA - Balıklar ve Kabuklular
Deniz ürünlerine bir tutam MSA dokunuşu ekledik. MSA eğitmen şeflerinin tarifleri, harika soslar ve pişirme yöntemleri ile bu enfes lezzetler daha da güzel.

Istakoz thermidor, pişirme ve temizleme teknikleri (DEMO)
Füme somonlu avokado ve greyfurt salatası, beyaz balzamik sos ile
Tempura dil balığı ve tatlı chili sos ile
Hindistan cevizli kızarmış karidesler, ev yapımı tatlı ekşi sos ile

24 Mart 2012 10:00
Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)
Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No: 123-136 Ayazağa 34398
MASLAK / İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...