5 Aralık 2011 Pazartesi

Mickey'nin Çılgın Yolculuğunu Kaçırmayın


Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Disney’in yepyeni gösterisi Disney Live ! Mickey’in Çılgın Yolculuğu’nda Mickey Mouse ve arkadaşları 19 Ocak – 5 Şubat 2012 tarihleri arasında bütün çocukları aileleriyle birlikte; harika müzikler, göz alıcı koreografi ve inanılmaz güzellikteki sahneler eşliğinde, kahkaha ve sürprizlerle dolu bir yolculuğa,unutulmaz, çılgın bir maceraya davet ediyorlar.


13 Aralık’a kadar %35’e varan indirimlerle 19-20-21 Ocak günlerinde saat 18:00 şovlarında Disney karakterleriyle tanışma şansı* veya diğer seanslar için Disney ve arkadaşlarının imzalı fotoğrafı

Gösteri, canlı bir çizgi film tadında gerçekleşiyor. Yetenek avına çıkan Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald Duck ve Goofy çok ilginç bir araç ve izleyicilerin katılımıyla, delidolu bir yolculuğa başlayacaklar. Büyük maceraya atılacakları bu otobüs bir dağı aşmaları gerektiğinde tavanından sıcak hava balonu çıkabilen, karşılarına okyanus çıktığında denizaltıya dönüşebilen çok ilginç bir araç.

Gösterinin müzikleri de konusu gibi eğlenceli ve hareketli

Yolda karşılaşacakları Sinderella, Tigger, Woody, Jessie, Oyuncak Hikayesinden Buzz Lightyear gibi Disney’in en sevilen karakterleri yeteneklerini sergileyecekler. Sinderella’nın zarif dansı ve üvey kız kardeşlerin komik dansı, Tigger’in hoplaya zıplaya yaptığı hip-hop dansı… İzleyenler yerinde duramayacak; danslara, şarkılara katılacak, en yüksek sesleriyle çılgınca bağıracak, kahkahalar atacak ve kendilerini bir çizgi filmdeymiş gibi hissedecekler.

Mickey’in Çılgın Yolculuğu’nda eğlencenin sınırı yok !
Bu eğlenceye sende katıl….

Biletler Biletix’de

Mekan: Ora Arena
İlçe: Bayrampaşa
Adres: Altıntepsi Mah. Ferhatpaşa Çiftliği Mevkii, Çİftlik Cad
Telefon: (212) 640 25 20
Zaman
19 Ocak – 5 Şubat 2012
Yaş Grubu: 2+

Bilet Fiyat:

1. Kategori -67.25 TL
2. Kategori - 56.00 TL
3. Kategori - 44.75 TL
4. Kategori - 28.00 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...