29 Ocak 2015 Perşembe

Alışverişin Yeni Adresi: Yüzlerce Marka ve Ürün HEMSANAHEMBANA.COM’da...

Alışveriş Alışkanlıklarımız Değişiyor... 

Hatırlarsanız eskiden alışverişlerimizi mahallemizdeki bakkallardan yapardık. Bakkalların yerini marketler sonra süpermarketler aldı. Şimdi ise bunların yerini, devasa marketlerin de içinde olduğu, yüzlerce zincir mağazının şubesi bulunan alışveriş merkezleri aldı.  Ve artık yavaş yavaş bunlar da geride kalıyor, alışverişlerimiz hızla internete kayıyor ve her geçen gün hem dünyada hem de Türkiye’de daha fazla insan alışverişlerini internetten yapmayı tercih ediyor.

Bunun birinci ve en büyük nedeni internetten aynı ürünü daha uygun fiyata kolaylıkla bulabiliyoruz. İkincisi sınırsız çeşit ve alternatife kolaylıkla ulaşabiliyor ve karşılaştırma yapabiliyoruz. Üçüncüsü ise bunu 7/24 kolay bir şekilde yapabiliyor, zahmetsizce ve zaman kaybetmeden oturduğunuz yerden alışveriş yapabiliyoruz. İşte bu üç ana nedenden dolayı alışverişler hızla internete kayıyor.

İşte bu noktada sizlere bir alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum.

Karamancı Holding, Aslanoba Capital, Soyak Holding, ÇiçekSepeti.com, EnUygun.com gibi İnternet sektörünün önde gelen yatırımcılarının ortaklığı ile kurulan İncir A.Ş. 100.000’den fazla ürünün satıldığı bir E-Ticaret şirketidir. İncir A.Ş.’nin sadece temsilcilerinin alışveriş sitesi bulunmaktadır. HEMSANAHEMBANA.COM da bu şirketin temsilcilerinden biridir.

Eğer sizler de geniş ürün seçeneklerinde uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesiyle internetten alışveriş yapmayı tercih ediyorsanız ihtiyaçlarınız için HEMSANAHEMBANA’yı inceleyebilirsiniz.
Ben birkaç aydır özellikle İNDİRİMDEKİLER başlığı altındaki ürünleri takip ediyor  ve piyasaya göre çok daha uygun fiyatlara alışverişimi yapıyorum.
Siteye üye olup alışverişe başlayabilir ve düzenli gelecek olan bildirim mesajları ile de yeni ürünlerden ve her gün yenilenen indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
 
İsterseniz HEMSANAHEMBANA.COM'un bloğuna da üye olup, düzenli olarak indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

27 Ocak 2015 Salı

Tığ İşi Sevenlere Değişik Modeller 1

Tığ işini seviyorsanız, temel tığ işi tekniklerini kullanarak yapabileceğiniz güzel ve kolay tığ işi projelerinden birkaçını burada paylaşıyorum.

 
İster tığ işine yeni başlayın, ister deneyimli olun, bu rengarenk projeleri görünce hemen birkaçını örmek isteyeceksiniz. Projelerin bazıları anlatımlı, bazıları ise sadece resim. Ama resimlerden esinlenerek sizler elinizdeki yünlerle daha güzellerini yapabilirsiniz.

25 Ocak 2015 Pazar

Çocuklara Yönelik Pazarlama Faaliyetleri Hakkında Okunması Gereken Bir Yazı


Son yıllarda birçok markanın, kısa ve uzun vadede satışlarını arttırmak için çocuklara yönelik pazarlama faaliyetlerine hız verdiği görülüyor. Birincil hedef kitlesi çocuklar olmayan markalar bile geleceğe yatırım yapmak için çocuklara yöneliyor ve çocukların aklına yerleşebilmek için uğraşıyor. Bugünkü ve gelecekteki varlığını garanti altına almak isteyen bazı markalar ise çocuklara yönelik pazarlama stratejilerine anne karnındaki dönemden itibaren başlıyor.

 
Çocuk Kitlenin Segmentasyonu

Doğduğu andan itibaren TV karşına oyalansın diye oturtulan bu kitle, bilinçli ya da bilinçsiz olarak birçok markanın mesajına maruz kalıyor ve küçük yaştan itibaren bu markalarla ilişki kurmaya başlıyor.

 
18 aylık bir bebek, McDonald’s’ın renklerini tanıyor, 36 aylık bir bebek yaklaşık 100 marka logosunu ayırt edebiliyor ve 10 yaşındaki bir çocuk yaklaşık 300-400 markayı ezberleyebiliyor. (Lindstrom 2011)

23 Ocak 2015 Cuma

Kış Mevsimi ile İlgili İndirilebilir Çalışma ve Boyama Sayfaları

3 Dinasours’un sitesi indirebileceğiniz birçok çalışma sayfası içeriyor. Bunlardan biri de içinde bulunduğumuz mevsimle ilgili.

 
Okul öncesi ve ilkokul çocuklarına hitap eden bu çalışmalarda kış mevsimi ile

Resimler

ingilizce flashcardlar

ingilizce kelime çalışmaları

harf çalışmaları

büyük-küçük kavram çalışmaları

eşleştirme çalışmaları

renk çalışmaları

21 Ocak 2015 Çarşamba

Ev Dekorasyonu Hakkında Küçük İpuçları 1

Evimizde yaptığımız her değişiklik ve tadilatta yıllardır izlediğim dekorasyon siteleri ve bloglardaki fikirlerden çok faydalandım.
 
Resimlerdeki küçücük bir detayı evinize uyguladığınız zaman o kadar büyük bir değişim yaşanıyor ki...
 
Bence muhakkak en az iki üç dekorasyon sitesi takip etmeli ve sık sık bunları inceleyerek dekorasyon konusundaki bilgilerinizi güncellemelisiniz.

20 Ocak 2015 Salı

Çocuklar İçin Eğlenceli ve Renkli Matematik ve Diğer Çalışmalar 1

Çocuklarınız sayıları, şekilleri, eğlenceli ve renkli aktivite çalışmalarını seviyorsa bu paylaşımları muhakkak inceleyin derim.
 
Bu çalışmaların dökümünü alıp, spiral yaptırarak kendi aktivite kitabınızı oluşturabilirsiniz.

19 Ocak 2015 Pazartesi

Hafta Sonları Çocuklarınızla Nereye Gideceğinize Karar Veremiyor musunuz?

Çocuklarınızla haftasonları nereye gidelim diye düşünen ebeveynlerden misiniz? 0-12 yaş grubuna uygun sinema, tiyatro, etkinlik, spor, sanat, yaz, kış okulları, park, bahçe restaurant ve çeşitli mekanlar hakkında en güncel bilgilere ulaşmak ister misiniz?
 
Bu yerleri tek tek arayıp bulabileceğiniz, yorumlar okuyabileceğiniz ve hayatınızı kolaylaştırabileceğiniz bir seti var. Artık haftasonları çocuklarla ne yapalım, nereye gidelim diye çok fazla düşünmemek için bu siteyi takip edebilirsiniz.

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...