20 Mart 2013 Çarşamba

Çocuk Odaları İçin Çalışma Masası Örnekleri


Yaklaşık bir buçuk sene önce kızımı parmaklıklı yataktan büyük yatağa geçirince odasında biraz değişiklik yapalım dedik ve İKEA’dan beyaz bir çalışma masası ve üzerine iki uzun raf aldık. Zaten daha öncesinden de beyaz bir kütüphanesi vardı. Bu şekilde uzun yıllar kullanacağı bir odaya kavuşmuş oldu.  


Evimiz müstakil, odalar üst katta, salon, mutfak, oturma odası bahçe katında. İşten ve okuldan eve döndüğümüzde, haftasonu ben neredeysem kızım yakınımda olmak istiyor. Kızım hiçbir zaman üst katta odasında oynamıyor, odasına neredeyse sadece uyumak için giriyor. Onun için mutfağın ve salonun yakınlarında bir yerde kızıma bir oyun ve çalışma alanı gerekiyor.  Onun için biz de bahçe katında salonumuzun dışında bir oturma odası yarattık ve oraya da bir çalışma masası ve  içinde faaliyet eşyaları, oyuncakları ve benzer şeylerin olduğu bir dolap koyduk. 

Şimdi herkes mutlu, mesut… Dağıttın, döktün, toplamadın stresi yaşamadan ve birbirimizi üzmeden yaşıyoruz evimizde.  

Geçenlerde Desing Dazzle’da  çocuk odaları için çalışma masası örnekleri gördüm. O kadar güzel ve kullanışlı modeller var ki… Bu örneklerde hem çalışma masaları hem de faaliyet alanları bir arada…  

Siz de çocuğunuzun odasına veya varsa oturma odanıza böyle çalışma masaları  yerleştirerek daha derli toplu çalışma alanları yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...