13 Mart 2013 Çarşamba

Kızınızın Yepyeni Fakat Küçülmüş Külotlu Çoraplarını Tayta Dönüştürün…




Günümüzde çocukların boyu genelde ortalamanın üstünde…

Kızımın kilosu ve boyu da ortalamanın bayağı bir üzerinde ve özellikle geçtiğimiz sene genelde bir yaş büyük kıyafetlerini alıp giydirirken, bu sene iki yaş büyük kıyafetleri almaya başladık. Bir de okulda ve evde kendisinin giyinip, soyunduğunu düşününce özellikle tshirtlerin ve külotlu çorapların biraz daha büyük olması gerekiyor. Çünkü üzerine tam olan tshirtler kafadan ve kollardan rahat bir şekilde geçmeyince veya rahatça yukarı çekilemediği için külotlu çorapların ağ kısmı biraz aşağıda kalınca ara ara sinirlenme ve bağırıp çağırma durumları yaşanıyor. Onun için ben de biraz büyük almakta hiçbir mahsur görmüyorum. 

Geçtiğimiz kış aldığımız külotlu çoraplar kış başı çok rahat bir şekilde üzerine olurken, iki üç ay sonra küçük gelmeye veya kızım tarafından tuvalet sonrası rahatça yukarı çekilememeye başladı. Onun için geçtiğimiz kış tam tamına üç posta külotlu çorap aldım. Okula giydikleri biraz daha yıpranmış olabiliyor ama özellikle haftasonu giydikleri yepyeniydi ve bazılarından daha tam hevesimizi alamadığımız için verirken içim acımıştı.

Make It&Love It  işte bu soruna bir çözüm bulmuş ve fazla yıpranmamış, şık çorapların ayak kısımlarını keserek tayta dönüştürmüş. Bu fikri geçen sene görmüş olsaydım ne iyi olurdu…


3 yorum:

  1. çok güzel bir fikir kızı olan arkadaşlarımla paylaşıcam bunu :))

    YanıtlaSil
  2. güzel fikir,bu sene ben de deneyeyeyim...

    YanıtlaSil
  3. Aynı durumlar bizde de sıklıkla yaşandığı için fikir çok güzelmiş, evde ki çorapları bu şekilde değerlendirmek lazım.
    Keşke bu fikir benim de aklıma kışın başında gelseydi :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...