9 Mayıs 2012 Çarşamba

Bu Haftasonu Çocuklarınızla Neler Yapabilirsiniz?

Bu haftasonu çocuklarınızla gidebileceğiniz birçok tiyatro ve müzikal oyun var.
Mickey’nin Müzik Festivali Trump Towers Mall’da devam ediyor...

Mario - Uluslararası Kukla Festivali
İnsan ve kukla ilişkisini gözlemleyebileceğimiz komik, düşündürücü, eğlenceli bir oyun. İki kuklacının vücutlarının yarısında hayat bulan kuklanın gizemli serüveni.
10 Mayıs 2012 10:30



Meraklı Penguenler
Günümüz dünyasında bozulan doğal sistemlerin ve kötüleşen hayat şartlarının bozduğu doğal dengenin korunması ve çevre bilincinin geliştirilmesi yönünde mesajlar verilen oyunda, buz dağlarında kaybolmuş arkadaşlarını arayan penguenlerin öyküsü akıcı ve komik bir dille anlatılmaktadır.
Müzikli Tek Perde
12 Mayıs 2012 12:00



Çilek Kız
Çilek Kız ve arkadaşları geleneksel pasta yarışmasına katılmak için hazırlık yaparlar. Amaçları büyük ödülü kazanıp hayvan dostlarına barınak yapmaktır. Arkadaşlık gibi değerleri ön plana çıkaran ve paylaşmanın önemini vurgulayan oyunda Çilek Kız ve arkadaşlarının aynı yarışmayı kazanmak isteyen kötü insanlara karşı ettikleri mücadele müzikle ve komik bir dille anlatılıyor.
Oyunda yer alan 23 şarkıya özel koreografi uygulanmıştır.
Daha önceki yazımda da anlattığım gibi biz Çilek Kız oyununu çok beğenmiştik.
Müzikal 2 Perde
12 Mayıs 2012 14:00



Hansel ve Gretel
Grimm kardeşlerin aynı adlı masalından uyarlanan müzikli çocuk oyununda zengin olmak için yanlış yola sapan yetişkinler ile düştükleri zor durumdan kurtulmaya çalışan çocukların hikayesi komik bir dille anlatılmaktadır. Oyundaki şarkılara koreografi uygulanmıştır.
Müzikal 2 Perde
12 Mayıs 2012 15:00



Ali Baba'nın Çiftliğinde
Hayvanlara iyi davranan, onlara çok iyi bakan Ali Baba’nın Çiftliği zalim Baron tarafından ele geçirilmek istenmektedir. Evlerinden ayrılıp yolları Adalet Ormanı’nda kesişen ve Bremen Mızıkacıları’ndan da tanıdığımız kahramanlarımız; Köpek Bastır, Eşek Fret, Kedi Guendilin ve Horoz Tortolini ise Arı Maya’nın liderliğinde Ali Baba’nın Çiftliği’ni Baron’dan kurtarmak için bir maceraya atılırlar.
13 Mayıs 2012 12:00



Külkedisi Harikalar Diyarında
Külkedisi babasını kaybettikten sonra üvey annesi veüvey ablalarıyla yaşamaya başlar. Ancak işler babasınınsağlığındaki gibi değildir artık. Kendisine hizmetçilik yaptırılmaktave tavan arasında küçük bir odada yaşamaktadır.Bir gün yine odasında otururken iki minik fareyletanışır ve onlarla dost olur. Bu arada ülkenin kralı oğlunuevlendirebilmek için bir balo tertipler. Külkedisi baloyagidemediği için çok üzgündür. Fakat iyilik meleği kendisineyardım eder. Külkedisi baloya gider ve daha önceormanda karşılaştığı prens ile tanışır. Saat 12’yi gösterdiğindebüyü bozulur ve Külkedisi’nden geriye bir camayakkabı kalır prensin elinde… Prens Külkedisi’ni bulmakiçin türlü maceralar yaşar. Ve mutlu son…
13 Mayıs 2012 12:00



Ağaç Sirk
Kime sorsanız kuklanın başkenti Prag derler. Hepimizin çocukken hayallerini süsleyen sirk dünyası; ateş içinden atlayan aslanlar, trapezden sallanan akrobatlar, atlar ve niceleri. İşte yeniden bu hayallerinize dönmek istiyorsanız, Ağaç Sirk sizleri bekliyor.
13 Mayıs 2012 15:00



Küçük Kedi Tırtık
Ellerindeki sahte haritaya aldanan iki kafadar Küçük Kedi Tırtık’la arkadaşlarını oyun oynadıkları çocuk parkında gizli bir define olduğunu sanmaktadırlar. Defineyi rahatça arayabilmek için çocuk parkındaki herkesi oradan uzaklaştırmak isterler. Küçük Kedi Tırtık ve arkadaşlarının iki kafadara karşı yaptıkları mücadele komik bir dille anlatılmaktadır.
Oyunda arkadaşlığın ve paylaşmanın önemi vurgulanmaktadır. 1 saat 10 dakika süren oyunda 14 şarkı yer almaktadır ve her birine özel koreografi uygulanmıştır.
13 Mayıs 2012 15:00
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...