7 Mart 2012 Çarşamba

Bir Günden Kısa Sürede Tuvalet Eğitimi Nasıl Verilir?


Tuvalet eğitimi bir güne indirmeyi vaad eden Bir Günden Kısa Sürede Tuvalet Eğitimi kitabı, iki uzman psikolog tarafından yazılmış.
Öğrenme konusunda uzman iki psikolog Dr. Nathan Azrin ve Dr. Richard M. Foxx, öğrenme güçlüğü çekenler için bir tuvalet eğitimi programı geliştirdi ve çok başarılı oldular.

Uzmanların amaçları öğrenme güçlüğü olan kişilerin kendi başlarına tuvalet ihtiyaçlarını gidermeleri ve yaşam kalitelerini artırmaktı. Böylece, öğrenme güçlüğü çekenler, bu programa göre üç gün içinde eğitimi başarıyla tamamladılar.

Bu başarı üzerine normal zeka seviyesindeki çocuklar için programı geliştirdiler. Yeni metod, çocukların hemen hepsinde başarılı oldu, hatta süre yarım güne kadar indi.

Yazarların amacı, çocuğun tuvalet eğitimini mutlu bir yaşam aşaması olarak hatırlaması... Eğitim süresince çocuğa sevgi gösteriliyor, övülüyor, ilgi odağı oluyor. Bunun sonucu olarak da çocuk gülüyor, mutlu ve istekli oluyor. Bitiminde de kendiyle gurur duyuyor ve çevresiyle paylaşıyor.

Çocuklarımız büyürken yaşadığımız en önemli konulardan bir olan tuvalet eğitimini kolayca ve sorunsuz vermek için harika bir kaynak.

3 yorum:

  1. kitabı bulamıyoru yardımm

    YanıtlaSil
  2. kitapyurdu.com'da şu an satışta. Okuoku.com, d&rda yok maalesef...

    YanıtlaSil
  3. yok kitap hiçbiryerde yok kitapyurdunda yokya okuyup satmak isteyen varsa lütfenn bekliyorum

    YanıtlaSil

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...